Nykyinen hallitus

Nykyinen hallitus valittiin 29.6.2020

Hanna Turunen

Puheenjohtaja

Hanna on ”tullista tullut” raahelainen, joka opettaa mm. ilmaisutaitoa Eurajoen opistossa. Enemmän ja vähemmän aktiivista teatteriharrastusta on takana noin 15 vuotta. Iltanäyttelijöiden toiminnassa hän on ollut mukana viisi vuotta. Hannan mielestä teatteri on maailman paras harrastus, koska se on niin paljon muutakin kuin yleisön näkemä esitys. Kaikki työ, onnistumiset, epäonnistumiset, itsensä voittamiset jne. matkalla valmiiseen esitykseen on se, mikä hitsaa harrastajateatterilaiset yhteen ja tekee teatterista usein elämää suurempaa.

Mirja Teperi

Sihteeri ja rahastonhoitaja

Mirja tekee teatteria taustajoukoissa ja kameran takana. Hän on Iltanäyttelijöiden virallinen valokuvaaja. Hänen mielestään hyvään porukkaan kuuluminen on parasta, sen avulla jaksaa touhuta teatteria. Parasta on myös iloiset katsojat. Yhdistystaustaa hänellä on autourheilun puolelta. Mirja teki kymmenisen vuotta jokkiskilpailuja ja oli myös muissa toimitsijahommissa mukana. Hän on viihtynyt Raumalla koko ikänsä ja on ollut taksissa töissä jo muutaman vuoden. Iltanäyttelijoiden toiminnassa Mirja on ollut mukana neljä vuotta.

Marika Suuronen

Marika tuli mukaan Iltanäyttelijöiden toimintaan ”Vuonna 85” -näytelmän mukana. Näytelmää esitettiin v. 2017. Marika on meidän auralainen vahvistus. Hän kuvaa teatterin tekemistä näin:

”Teatteri on mulle itsensä voittamista oppimista niin näyttelemisessä, laulamisessa, tanssissa ja tietty myös ihmissuhteissakin. Teatterissa pääsee tekemään asioita joita omassa elämässä ei voi välttämättä toteuttaa. Ihanaa nähdä miten erilaiset taidot eri ihmisiltä yhdistyvät ja jokaisessa proggiksessa jokainen kasvaa jollain tavalla. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Yhdessä kuljetaan matka siitä, kun plarit on ensi kertaa kädessä viimeiseen esityksen loppukumarruksiin. Siihen väliin mahtuu paljon. Paljon muutakin kuin treenausta näyttämöllä. Lavasteet, puvustus, markkinointi, paperihommaa jos jonkinlaista, muonitusta. Ilon ja tuskan kyyneleitä.”

Pauli Teperi

Pauli on harrastanut teatteria koko alakouluaikansa ja lavalle hän pääsi vuonna 1987 Nihattulan NS:ssa Rauman Kansalaisopiston alaisuudessa Jankke Kosken ohjattavaksi. Sen jälkeen hän oli mukana Opistoteatterin ”Mnää, Tasala Vilkk ja Hakkri Iiro” -näytelmässä vuonna 1992. Sitten tulikin pitkä 23 vuoden tauko, kunnes hän palasi takaisin teatteriharrastuksen pariin vuonna 2015 Teatteri Paikam bääl mukaan Veturiaukion Matti ja Liisa kuvaelmaan. Vuonna 2016 Pauli lähti Iltanäyttelijöiden mukaan Danny-musikaaliin, ja sillä tiellä hän on edelleen. Pauli ajaa työkseen taksia. Teatterin tekemisestä kysyttäessä hän kertoo, että ”Teatterin tekeminen on hyvää vastapainoa arkiselle elämälle työssä, saa toteuttaa itseään ja jakaa sitä myös katsojille.”

Hanne Linnavuori

Hanne on nykyään raumalaistunut alkuperäisporilainen. Hän on työssä alakoulussa luokanopettajana. Hannen rakkaus teatteriin syntyi jo ala-asteen näytelmäkerhossa ja myöhemmin hän kävikin ilmaisutaidon lukion. Muutettuaan Raumalle opettajaopintoihin tie vei vuosiksi ylioppilasteatteri Qmeen. Kesäteatteria Hanne on tehnyt Iltanäyttelijöissä nyt muutaman vuoden.

Lotta Selin

Lotta on ollut koko pienen ikänsä mukana teatterin toiminnassa. Ensikerran hänet nähtiin lavalla kesällä 2014 pienenä laulaja-tyttönä. Nuorten ryhmään Lotta liittyi 2015. Nuoresta iästään huolimatta hän on toiminut monessa näytelmässä apuna taustajoukoissa. Viime vuosina Lottaa on nähty taas kesänäytelmissä mukana.

Riikka Selin

Riikka on ollut mukana Iltanäyttelijöiden toiminnassa vuodesta 1991, jolloin hän pääsi lavalle ”Täysi tusina Toivosia” -näytelmässä. Hänelle tulee siis vuonna 2021 täyteen kolmekymmentä vuotta teatteria. Vaikka Riikka on nyt hieman jättäytynyt yhdistyksen toiminnassa sivummalle antaen ”junioreille” tilaa, hän on selkeästi Iltanäyttelijöiden keskeisiä kantavia voimia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: