Nykyinen hallitus

1.1.2023 alkaen

Riikka Selin

Puheenjohtaja

Riikka on ollut mukana Iltanäyttelijöiden toiminnassa vuodesta 1991, jolloin hän pääsi lavalle ”Täysi tusina Toivosia” -näytelmässä. Hänelle tuli kesällä -21 täyteen kolmekymmentä vuotta Iltanäyttelijöitä. Hän on selkeästi Iltanäyttelijöiden keskeisiä kantavia voimia. Riikka nauttii olostaan teatteriperheessä ja on onnellinen, kun molemmat lapset ovat toiminnassa myös mukana.

Mirja Teperi

Sihteeri ja rahastonhoitaja

Mirja tekee teatteria taustajoukoissa ja kameran takana. Hän on Iltanäyttelijöiden virallinen valokuvaaja. Hänen mielestään hyvään porukkaan kuuluminen on parasta, sen avulla jaksaa touhuta teatteria. Parasta on myös iloiset katsojat. Yhdistystaustaa hänellä on autourheilun puolelta. Mirja teki kymmenisen vuotta jokkiskilpailuja ja oli myös muissa toimitsijahommissa mukana. Hän on viihtynyt Raumalla koko ikänsä ja on ollut taksissa töissä jo muutaman vuoden. Iltanäyttelijoiden toiminnassa Mirja on ollut mukana kuusi vuotta.

Riina Helistölä

Riina on kolmen lapsen äiti ja pyörittää veljensä kanssa Laitilassa perheyritystä.
Riina tuo hallitukseen uutta näkökulmaa, ja yritysmaailman kautta hänen monet kontaktit ovat myös tärkeitä yhdistykselle.
Toivottavasti Riina innostuu joskus tulemaan lavalle mukaan, silloin katsojatkin pääsevät tutustumaan häneen paremmin.

Hanne Linnavuori

Hanne on nykyään raumalaistunut alkuperäisporilainen. Hän on työssä alakoulussa luokanopettajana. Hannen rakkaus teatteriin syntyi jo ala-asteen näytelmäkerhossa ja myöhemmin hän kävikin ilmaisutaidon lukion. Muutettuaan Raumalle opettajaopintoihin tie vei vuosiksi ylioppilasteatteri Qmeen. Iltanäyttelijöissä Hanne on ollut lähes jokaisessa produktiossa mukana viimeisen kolmen vuoden aikana.

Lotta Selin

Lotta on ollut koko pienen ikänsä mukana teatterin toiminnassa. Ensikerran hänet nähtiin lavalla kesällä 2014 pienenä laulaja-tyttönä. Nuorten ryhmään Lotta liittyi 2015. Nuoresta iästään huolimatta hän on toiminut monessa näytelmässä apuna taustajoukoissa. Viime vuosina Lottaa on nähty taas kesänäytelmissä ja talviteatterissa mukana. Hän on vastannut jo useassa projektissa puvustuksesta, meikeistä ja peruukeista. Lotta työskentelee tällä hetkellä Turun kaupunginteatterissa ja kesäisin hän on ollut töissä Rauman kaupunginteatterin kesäteatterissa.

Iina-Daniela Östman

Iina tuli Iltanäyttelijöihin mukaan vuonna 2019 ja on ollut tähän mennessä yhteensä kuudessa eri produktiossa mukana. Vuonna 2022 hän oli kaikissa neljässä ensi-iltansa saaneessa näytelmässä mukana lavalla! Iina kertoo, että teatterista on tullut iso ja tärkeä osa hänen elämäänsä. Iinan mielestä teatterissa ja teatterin tekemisessä parasta on uudet kokemukset, työporukka ja yhdessä tekeminen sekä uusiin ja erilaisiin rooleihin hyppääminen.

Heidi Välimäki

Heidillä on teatteriharrastusta takana noin vuoden verran. Hän on hypännyt heti ns. ”syvään päähän” tehdessään kaksi naispääroolia yhden vuoden aikana! Parasta teatteriharrastuksessa hänen mielestään on se, että harjoituksissa ja esityksissä pääsee täydellisesti irti arjen murheista ja saa herättää roolin eloon. Se on mielenkiintoinen prosessi ja vaatii kovaa työtä, joka sitten yleisön viihtyessä saa palkintonsa. Myös porukkahenki on mahtavaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: