Nykyinen hallitus

Nykyinen hallitus valittiin 10.10.2021 ja sen toiminta alkoi 2.1.2022

Hanna Turunen

Puheenjohtaja

Hanna on ”tullista tullut” raahelainen, joka opettaa mm. ilmaisutaitoa Eurajoen opistossa. Enemmän ja vähemmän aktiivista teatteriharrastusta on takana vajaa 20 vuotta. Iltanäyttelijöiden toiminnassa hän on ollut mukana seitsemän vuotta. Hannan mielestä teatteri on maailman paras harrastus, koska se on niin paljon muutakin kuin yleisön näkemä esitys. Kaikki työ, onnistumiset, epäonnistumiset, itsensä voittamiset jne. matkalla valmiiseen esitykseen on se, mikä hitsaa harrastajateatterilaiset yhteen ja tekee teatterista usein elämää suurempaa.

Riikka Selin

Varapuheenjohtaja

Riikka on ollut mukana Iltanäyttelijöiden toiminnassa vuodesta 1991, jolloin hän pääsi lavalle ”Täysi tusina Toivosia” -näytelmässä. Hänelle tuli kesällä -21 täyteen kolmekymmentä vuotta Iltanäyttelijöitä. Hän on selkeästi Iltanäyttelijöiden keskeisiä kantavia voimia. Riikka nauttii olostaan teatteriperheessä ja on onnellinen, kun molemmat lapset ovat toiminnassa myös mukana.

Mirja Teperi

Sihteeri ja rahastonhoitaja

Mirja tekee teatteria taustajoukoissa ja kameran takana. Hän on Iltanäyttelijöiden virallinen valokuvaaja. Hänen mielestään hyvään porukkaan kuuluminen on parasta, sen avulla jaksaa touhuta teatteria. Parasta on myös iloiset katsojat. Yhdistystaustaa hänellä on autourheilun puolelta. Mirja teki kymmenisen vuotta jokkiskilpailuja ja oli myös muissa toimitsijahommissa mukana. Hän on viihtynyt Raumalla koko ikänsä ja on ollut taksissa töissä jo muutaman vuoden. Iltanäyttelijoiden toiminnassa Mirja on ollut mukana kuusi vuotta.

Riina Helistölä

Riina on Iltanäyttelijöiden uusimpia jäseniä.
Hän on kolmen lapsen äiti ja pyörittää veljensä kanssa Laitilassa perheyritystä.
Riina tuo hallitukseen uutta näkökulmaa ja yritysmaailman kautta hänen monet kontaktit ovat myös tärkeitä yhdistykselle.
Toivottavasti Riina innostuu joskus tulemaan lavalle mukaan, silloin katsojatkin pääsevät tutustumaan häneen paremmin.

Hanne Linnavuori

Hanne on nykyään raumalaistunut alkuperäisporilainen. Hän on työssä alakoulussa luokanopettajana. Hannen rakkaus teatteriin syntyi jo ala-asteen näytelmäkerhossa ja myöhemmin hän kävikin ilmaisutaidon lukion. Muutettuaan Raumalle opettajaopintoihin tie vei vuosiksi ylioppilasteatteri Qmeen. Kesäteatteria Hanne on tehnyt Iltanäyttelijöissä nyt muutaman vuoden.

Lotta Selin

Lotta on ollut koko pienen ikänsä mukana teatterin toiminnassa. Ensikerran hänet nähtiin lavalla kesällä 2014 pienenä laulaja-tyttönä. Nuorten ryhmään Lotta liittyi 2015. Nuoresta iästään huolimatta hän on toiminut monessa näytelmässä apuna taustajoukoissa. Viime vuosina Lottaa on nähty taas kesänäytelmissä mukana.

Jenni-Stiina Inkinen

Jenni-Stiina aloittanut teatteriharrastuksen 2003 Lönströmin taidemuseolla. Seuraavana kesänä hän olikin jo Rauman Iltanäyttelijöiden lavalla ja sinne jäi. Jenni-Stiina kokee Iltanäyttelijöiden olevan hänen kasvattajateatterinsa. Näihin vuosiin onkin sitten mahtunut monenlaista, hyviä ja huonoja hetkiä. Jenni-Stiina päässyt tekemään monenlaisia rooleja, jopa ammattiteatterin lavalle, opiskelemaan teatteria Tampereelle ja pitänyt välivuosia, kun elämä on kuljettanut toisaalle, mutta hän on aina palannut Iltiksen luo. 
”Minulle erityisen tärkeää on tunnelma ja ilmapiiri joka työryhmässä vallitsee. Taiteen luominen vaatii ympärilleen hyväksyvän ilmapiirin. Kun tiimihenki on kunnossa se näkyy katsojillekin.”

%d bloggaajaa tykkää tästä: