Näytelmät

Kesän 2021 musiikkinäytelmä:

TALO TAIVASTA VASTEN

Kantaesitys 3.7.2021 Raumalla

Musiikkinäytelmä täynnä tunnetta, naurua, elämää ja ihmiskohtaloita! Tervetuloa kokemaan erään vanhan Rauman talon tarina. Tarina on fiktiivinen, mutta liittyy vahvasti Rauman, Suomen ja maailmanhistoriaan. Esityspaikkoina toimivat ihan Vanhan Rauman ytimessä sijaitseva Kalatori 1:n kodikas sisäpiha ja kaunis merenranta Nokan taidetorpalla.

Käsikirjoitus: Marko Östman

Ohjaus: Hanna Turunen

Rooleissa: Sanna Halminen, Jenni-Stiina Inkinen, Hanne Linnavuori, Jasmin Määttä, Riikka Selin, Joni Sotkasiira, Pauli Teperi, Jesse Vuosjoki, Iina Östman

Puvustus, meikki ja hiukset: Lotta Selin

Tarina 1800-luvulta aina tähän päivään. Aika muuttuu ja ihmiset sen mukana – vai muuttuvatko kuitenkaan? Ihmiset, aika ja talo taivasta vasten – keskellä kaupunkia, joka ei koskaan vanhene.

ESITYSPÄIVÄT JA LIPPUJEN VARAUS TÄÄLTÄ!

KORONA: Seuraamme koronatilannetta ja siihen liittyviä määräyksiä sekä suosituksia. Mikäli ne vaikuttavat esityksiin, ilmoitamme lipun varanneille henkilökohtaisesti.

Iltanäyttelijöiden pitkään historiaan mahtuu valtava määrä upeita näytelmiä. Tässä muutamia menneiden vuosien esityksiä:

Kaikki kuvat: Mirja Teperi (jollei toisin mainita)

Suomirokkia – sen sanomisen vaikeudesta

Musiikkinäytelmää esitettiin Santtion kesäteatterissa ja Raumalla Mantereenpään Puulun Prygissä kesän 2019 aikana. Käsikirjoittajana ja toisena ohjaajana toimi Marko Östman. Ohjausvastuussa oli myös Jani Selin. Koreografina toimi Helmi Vänni.

Villit vuodet

Vexi Salmen elämästä kertova musiikkinäytelmä, jota esitettiin Raumalla Puulun Prygissä kesällä 2018. Ohjaajana toimi Jani Selin, koreografina Marko Carlson. Käsikirjoittajat: Heikki Paavilainen ja Vexi Salmi

Tääl tänäp tähthousu

Heli Laaksosen kirjoittama näytelmä, jota esitettiin Santtion kesäteatterissa kesällä 2018. Ohjaajana Jani Selin.

Vuonna 85

Legendaarista musiikkinäytelmää esitettiin Santtion kesäteatterissa kesällä 2017. Ohjaajina toimivat Marko Carlson ja Jani Selin, koreografina myös Marko Carlson. Käsikirjoittajat: Heikki Syrjä ja Riku Suokas

Lukkosulaa ja lumpeenkukkia

Heli Laaksosen kirjoittamaa näytelmää esitettiin talviteatteritilassa Teatteri Kuperkeikassa talvella 2016-2017. Ohjaajana toimi Jani Selin.

Danny

Dannyn elämästä kertovan musiikkinäytelmän on käsikirjoittanut Heikki Paavilainen. Sitä esitettiin Santtion kesäteatterissa kesällä 2016. Ohjaajana toimi Jani Selin ja koreografina Marko Carlson.

%d bloggaajaa tykkää tästä: