Näytelmät

Näin meillä, mites teillä? -pienoisnäytelmä

TERVETULOA viihtymään hetkeksi kanssamme yllättävän parisuhdekomedian parissa!

”Taikauskoa, humpuukia koko homma, mutta jos voitaisiin vaihtaa rooleja edes päivän ajaksi…”

Käsikirjoitus: Marko Östman, ohjaus: Hanna Turunen

Näytelmää esitetään neljä kertaa Kellariteatterissa (Pursikatu 4, Rauma):

  • Lauantaina 6.2.2021 klo 18.00 ja 19.15
  • Näyttelijät: Hanne Linnavuori ja Pauli Teperi
  • Lauantaina 13.2.2021 klo 18.00 (loppuunmyyty!) ja 19.15
  • Näyttelijät: Jenni-Stiina Inkinen ja Pauli Teperi

Illanvietto alkaa kahvilla, jonka jälkeen alkaa esitys. Kesto (esitys + kahvi) yhteensä n. 60 minuuttia. Lippu sisältää kaiken ja maksaa 12 euroa!

Korona: Helmikuun Kellariteatterin näytöksissä noudatetaan Aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia ja Rauman kaupungin suosituksia. Tilaisuuksien henkilömäärä on 20. Lisäksi noudatamme maskisuositusta ja turvavälejä. Jos suositukset muuttuvat ja aiheuttavat toimenpiteitä, tiedotamme niistä nettisivuilla, somessa ja tilanteen niin vaatiessa myös suoraan lipun varanneille.

Lippujen varaus

Täytä lomake ja lähetä lippuvarauksesi. Saat varmistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Liput lunastetaan esitykseen tullessa. Käteismaksu.

Voit myös varata liput s.postilla: iltanayttelijat@gmail.com tai puh. 0468102183

Katsomo täytetään puolilleen (maskisuositus myös).

Lisätietoja: iltanayttelijat@gmail.com TAI 0468102183 / Hanna Turunen

TERVETULOA TEATTERIIN!

Iltanäyttelijöiden pitkään historiaan mahtuu valtava määrä upeita näytelmiä. Tässä muutamia menneiden vuosien esityksiä:

Kaikki kuvat: Mirja Teperi (jollei toisin mainita)

Suomirokkia – sen sanomisen vaikeudesta

Musiikkinäytelmää esitettiin Santtion kesäteatterissa ja Raumalla Mantereenpään Puulun Prygissä kesän 2019 aikana. Käsikirjoittajana ja toisena ohjaajana toimi Marko Östman. Ohjausvastuussa oli myös Jani Selin. Koreografina toimi Helmi Vänni.

Villit vuodet

Vexi Salmen elämästä kertova musiikkinäytelmä, jota esitettiin Raumalla Puulun Prygissä kesällä 2018. Ohjaajana toimi Jani Selin, koreografina Marko Carlson. Käsikirjoittajat: Heikki Paavilainen ja Vexi Salmi

Tääl tänäp tähthousu

Heli Laaksosen kirjoittama näytelmä, jota esitettiin Santtion kesäteatterissa kesällä 2018. Ohjaajana Jani Selin.

Vuonna 85

Legendaarista musiikkinäytelmää esitettiin Santtion kesäteatterissa kesällä 2017. Ohjaajina toimivat Marko Carlson ja Jani Selin, koreografina myös Marko Carlson. Käsikirjoittajat: Heikki Syrjä ja Riku Suokas

Lukkosulaa ja lumpeenkukkia

Heli Laaksosen kirjoittamaa näytelmää esitettiin talviteatteritilassa Teatteri Kuperkeikassa talvella 2016-2017. Ohjaajana toimi Jani Selin.

Danny

Dannyn elämästä kertovan musiikkinäytelmän on käsikirjoittanut Heikki Paavilainen. Sitä esitettiin Santtion kesäteatterissa kesällä 2016. Ohjaajana toimi Jani Selin ja koreografina Marko Carlson.

%d bloggaajaa tykkää tästä: